Tani mund te kontrolloni lirshmerin e nje domaini .al

Aktualisht domainet shqiptare nuk kane nje strukture kontrolli nese nje domain eshte i lire apo jo (Whois Server). Per te lehtesuar procesin e kerkimit te gjetjes se nje emri te pershtatshem, kemi krijuar nje Databaze ku ndodhen te gjithe domainet e rregjistruar nen .al. Duke klikuar KETU ju mund te kontrolloni per lirshmerine e nje domaini nen ... Read More »

24th Sept 2008
Promocion - Perfitoni nje pakete hostimi falas

Per cdo 2 domaine me sherbimin e hostimit prane kompanise sone, cdo kush perfiton automatikisht dhe 1 domain dhe nje pakete hostimi falas.

Per me shume kontaktoni me ne nepermjet formes se kontakti apo numrit te telefonit: +355.4 22 39 818

21st Sept 2008
Promocion per Sherbimin e hostimit

Vetem per periudhen 22 Shtator - 22 Tetor 2008, Host.al ofron nje ulje te cmimit te hostit. Perdorni kodin: host10 per te perfituar nga kjo ulje.

 

21st Sept 2008
Tani dhe rregjistrime te domaineve .al

Host.al ndermjeteson procedurat e rregjistrimit te domaineve shqiptare .al. Cdo i interesuar per te pasur nje domain te tille mund te nise procedurat e rregjistrimit te domainit automatikisht ne faqe. Procedura normale per rregjistrim eshte: 1. Aplikim per rregjistrim domaini 2. Verifikim nga AKEP nese domaini eshte i lejuar per t'u ... Read More »

4th Aug 2008
92 93 94