Disa sqarime mbi Portalet online dhe Njoftimin per mbyllje te portaleve pa informacion mbi poseduesin!

Disa pyetje qe na drejtohen keto dite: 1. A behet fjale vetem per domainet .al apo dhe per domainet .com!? Kerkesa per perditesimin e informacionit mbi pronaret e portaleve mediatike perfshin te gjithe llojet e domaineve.Kjo perfshin domainet .com, .net, .al e cdo lloj domaini tjeter. 2. Si mundet te bllokoje AKEP nje domain .com? AKEP nuk ka ... weiterlesen »

19. Okt 2018