Si te rregjistroj nje domain

Per te rregjistruar nje domain klikoni tek menuja: Porosit (https://www.host.al/clientarea/cart.php).

Qe ketu klikoni mbi "Register Domain" (https://www.host.al/clientarea/cart.php?a=add&domain=register)

Shkruani domainin qe deshironi dhe perzgjidhni prapashtesen e deshiruar. Ne klikim te Butonit: "Kontrolloni nese eshte i lire"

Nese domaini qe keni deshiruar te rregjistroni eshte i lire, atehere klikoni prane fushes "I lire! Porosit tani" dhe klikoni butonin "Add to Cart"

  

Ne klikim te Shto ne Karte, domaini do te jete vendosur per rregjistrim dhe nje fushe me plotesimin e nameserverave do ju paraqitet.

 

Klikoni butonin Update Cart per te proceduar me pagesen

 

Per te perfunduar porosini klikoni CHECKOUT.

Plotesoni formen e klientit te ri dhe zgjidhni menyren e pageses si PayPal (per nje transaksion te shpejte) ose Transferte Bankare (procedure me e ngadalte).

 

Procedoni me pagesen per te mbyllur porosin.

  • 12 Për përdoruesit kjo ka qënë e dobishme
Ju ndihmoi kjo përgjigje?

Artikuj në lidhje me temën

Si mund te rregjistroj nje domain .al

Domainet .al rregjistrohen nga AKEP, nje ent shteteror i ngarkuar per administrimin e domainit...

Which are the .al domains that cannot be registered

We quote below the regulation of the administration of names under al. (REGULATION - "For...

Procedura e transferimit te nje domaini tek Host.al

Transferimet kryhen nepermjet AUTH_CODE. Kerkoni kodin tuaj te verifikimit prane regjistrarit...

Si funksionon whois Server

      Per te ndihmuar vizitoret e faqes sone, kemi mundesuar nje interface web per whois mbi...

Eshtë e mundur të regjistrohet një domain me dy akarakter .al?

Ne jemi shumë shpesh pyetur nëse është e mundur të regjistrohen domain me 2 karakter në zonën...