Email Biznes për aktivitet serioz
Exchange Mail me integrim ne kalendar dhe i hostuar ne Microsoft Azurre
 • Product 1

  Exchange Hosting Plani 1

  • Inbox 50 GB dhe mesazhe deri në 150 MB

   Outlook në ueb për një eksperience premium

   “Inbox with relevance” për klasifikim të lehtë të emaileve më të rëndësishëm

   Importim automatikisht i mesazheve të vjetra

   Fuqia e Kalendarit të Microsoft në celularin tuaj

   Integrim nativ në celular nepermjet Outlook mobile

   Push notification per te mos humbur kurre nje email te rendesisshem
  Solo
  €72.00/yr
  Pedir Ahora
 • Product 2

  Exchange Hosting Plani 2

  • Inbox 100 GB dhe mesazhe deri në 150 MB

   Parandalimi i integruar i humbjes së të dhënave (DLP)

   Sekretari dhe ndërfaqe telefonike dhe shërbim automatik

   Outlook në ueb për një eksperience premium

   “Inbox with relevance” për klasifikim të lehtë të emaileve më të rëndësishëm

   Importim automatikisht i mesazheve të vjetra

   Fuqia e Kalendarit të Microsoft në celularin tuaj

   Integrim nativ në celular nepermjet Outlook mobile

   Push notification per te mos humbur kurre nje email te rendesisshem
  Solo
  €144.00/yr
  Pedir Ahora