Cfare ndodh nese nuk rinovoj domainin .al

Domainet .al te cilet nuk rinovohen brenda 30 diteve nga skadimi, kalohen te lire dhe mund te regjistrohen nga cdo aplikues tjeter.


AKEP eshte regjistri official per administrimin e domaineve .al


Neno 26.2 Kur emri i një domain-i mbyllet, kthehet brënda 30 (tridhjetë) ditëve kalendarike në gjendje të lirë dhe mund të regjistrohet nga një aplikant i ri.

  • 7 Për përdoruesit kjo ka qënë e dobishme
Ju ndihmoi kjo përgjigje?

Artikuj në lidhje me temën

Si mund te rregjistroj nje domain .al

Domainet .al rregjistrohen nga AKEP, nje ent shteteror i ngarkuar per administrimin e domainit...

Si te rregjistroj nje domain

Per te rregjistruar nje domain klikoni tek menuja: Porosit...

Which are the .al domains that cannot be registered

We quote below the regulation of the administration of names under al. (REGULATION - "For...

Disa domaine te ndaluar per rregjistrim

Disa domaine te ndaluar per rregjistrim jane: Emra te kategorizuar Gjeopolitik...

Si funksionon whois Server

      Per te ndihmuar vizitoret e faqes sone, kemi mundesuar nje interface web per whois mbi...