Rinovimi i domainit mbas 30 diteve te skadences

Për të parë nëse domainet që dispononi në host.al kanë skaduar apo jo, ju lutem logohuni në panel.

Çdo domain që skadon, fshihet nga databaza mbas 30 ditëve. Çdo pagësë e prapambetur ose e pa reflektuar në sistem qe ju bëni ose kur domaini nuk punon ju lutem na kontaktoni. 

Për çdo domain, të paguar mbas 30 ditëve mbasi ka skaduar, nëse nuk rinovohet apo ri regjistrohet sepse është riregjistruar nga dikush tjetër atëherë juve e keni humbur pronësinë mbi domainin.

 
  • 4 Për përdoruesit kjo ka qënë e dobishme
Ju ndihmoi kjo përgjigje?

Artikuj në lidhje me temën

A mundet secili të regjistrojë një .al emër domain?

Domainet .al mund të regjistrohen nga çdo entitet, kjo mund të jetë një individ ose një kompani....

A ekziston ndonje tarifë e besuar ose prani lokale i nevojshëm për .al domains?

Që nga Maji i vitit 2013, nuk ka më nevojë për një prani lokale dhe një tarifë të besuar për...

Renovime & Auto-Renovime

Përtëritja automatike lidhet me sistemin tonë të faturimit i cili do të publikoj një faturë të re...

Si mund te gjej kodin e Transferimit?

Domainet .al nuk kan statusin e Kyçjes së Transferimit, për arsye sigurie ne kemi mbyllur...

Si mund të krijoj DNS records për një domain kur përdor DNS Management

Për të konfiguruar DNS Records, ndiqni udhëzimet e dhëna më poshtë: Hyni në llogarinë tuaj...