Transferimet edhe rinovimi i domainit për transferimin

Gjatë transferimit të një emri domain, të dhënat në domenin duke përfshirë datën e skadimit nuk do të ndryshojnë. Kjo do të thotë se me tarifën e transferimit, një rinovim i domain nuk ndodh (si në rastin e shumicës së tlds).

Kjo ndikohet nga tarifat e regjistrit .al dhe për fat të keq nuk mund të ndryshojë. Sidoqoftë, nëse keni një vëllim të madh të fushave që do të transferoheni, hapni një biletë dhe kërkoni nga stafi ynë ndihme.

  • 4 Për përdoruesit kjo ka qënë e dobishme
Ju ndihmoi kjo përgjigje?

Artikuj në lidhje me temën

A ekziston ndonje tarifë e besuar ose prani lokale i nevojshëm për .al domains?

Që nga Maji i vitit 2013, nuk ka më nevojë për një prani lokale dhe një tarifë të besuar për...

Pse duhet te blej nje .al domain name?

Duke pasur një domain .al do t'ju lejojë të tregoni biznesin tuaj në këtë ekonomi në rritje, duke...

A mundet secili të regjistrojë një .al emër domain?

Domainet .al mund të regjistrohen nga çdo entitet, kjo mund të jetë një individ ose një kompani....

Si mund të krijoj DNS records për një domain kur përdor DNS Management

Për të konfiguruar DNS Records, ndiqni udhëzimet e dhëna më poshtë: Hyni në llogarinë tuaj...

Politika e zgjidhjes së mosmarrëveshjeve për domainet .al

Lidhur me mosmarrëveshjet e domain .al, kanë kaluar tashmë në Periudhën e lindjes së diellit, një...