A ekziston ndonje tarifë e besuar ose prani lokale i nevojshëm për .al domains?

Që nga Maji i vitit 2013, nuk ka më nevojë për një prani lokale dhe një tarifë të besuar për domainet .al.
Kjo nuk përfshin domains të nivelit të dytë .com.al, .net.al, .org.al, .edu.al të cilat ende kërkojnë një tarifë të besuar. Për fat të mirë, ky shërbim ofrohet falas nga Host.al.
  • 5 Për përdoruesit kjo ka qënë e dobishme
Ju ndihmoi kjo përgjigje?

Artikuj në lidhje me temën

Si mund të krijoj DNS records për një domain kur përdor DNS Management

Për të konfiguruar DNS Records, ndiqni udhëzimet e dhëna më poshtë: Hyni në llogarinë tuaj...

Renovime & Auto-Renovime

Përtëritja automatike lidhet me sistemin tonë të faturimit i cili do të publikoj një faturë të re...

Pse nameserverat nuk përditësohen menjëherë

Sa herë që bëhet një përditësim në serverin e emrave, ndryshimet nuk duken menjëherë....

Ka domaine të kufizuara në zonën .al?

Regjistrimi i domaineve .al rregullohet sipas dokumentit të titulluar: "Për regjistrimin dhe...

A mundet secili të regjistrojë një .al emër domain?

Domainet .al mund të regjistrohen nga çdo entitet, kjo mund të jetë një individ ose një kompani....