Koha qe duhet per regjistrimin e domain .al

Regjistrimi i domaineve .al është automatik, por duhet te bërë edhe nje hap akoma në nivelin e regjistrit. Rezerva e domain është e menjëhershme.
Rezervimi dhe caktimi i të dhënave mund të zgjasë deri në 1 ditë.
  • 69 Për përdoruesit kjo ka qënë e dobishme
Ju ndihmoi kjo përgjigje?

Artikuj në lidhje me temën

Disa domaine te ndaluar per rregjistrim

Disa domaine te ndaluar per rregjistrim jane: Emra te kategorizuar Gjeopolitik...

Si te rregjistroj nje domain

Per te rregjistruar nje domain klikoni tek menuja: Porosit...

Si mund te rregjistroj nje domain .al

Domainet .al rregjistrohen nga AKEP, nje ent shteteror i ngarkuar per administrimin e domainit...

Cfare ndodh nese nuk rinovoj domainin .al

Domainet .al te cilet nuk rinovohen brenda 30 diteve nga skadimi, kalohen te lire dhe mund te...

Which are the .al domains that cannot be registered

We quote below the regulation of the administration of names under al. (REGULATION - "For...