Koha qe duhet per regjistrimin e domain .al

Regjistrimi i domaineve .al është automatik, por duhet te bërë edhe nje hap akoma në nivelin e regjistrit. Rezerva e domain është e menjëhershme.
Rezervimi dhe caktimi i të dhënave mund të zgjasë deri në 1 ditë.
  • 31 Për përdoruesit kjo ka qënë e dobishme
Ju ndihmoi kjo përgjigje?

Artikuj në lidhje me temën

Cfare ndodh nese nuk rinovoj domainin .al

Domainet .al te cilet nuk rinovohen brenda 30 diteve nga skadimi, kalohen te lire dhe mund te...

Si te rregjistroj nje domain

Per te rregjistruar nje domain klikoni tek menuja: Porosit...

Which are the .al domains that cannot be registered

We quote below the regulation of the administration of names under al. (REGULATION - "For...

Eshtë e mundur të regjistrohet një domain me dy akarakter .al?

Ne jemi shumë shpesh pyetur nëse është e mundur të regjistrohen domain me 2 karakter në zonën...

Si funksionon whois Server

      Per te ndihmuar vizitoret e faqes sone, kemi mundesuar nje interface web per whois mbi...