Artikuj

 Content-Type Charset UTF dhe ISO-8859-1

Kodimi default i serverit tone eshte ISO-8859-1. Megjithate cdo zhvillues faqesh qe hoston prane...

 Si mund te krijoj nje faq interneti?

Brenda panelit të Kontrollit cPanel ju sigurojmë paketa web hosting, ku mund të installoni shumë...

 Si mund te ndryshoj PHP versionin ne cPanel?

Per te ndryshoni versionin i PHP ne cPanel, mundeni te ndiqni udhezimet me poshte:1) Logohuni ne...

 Si mund te krijoj subdomain ne cPanel?

Mundeni te krijoni subdomain ne cPanel per faqen juaj shume lehte:1) Logohuni ne cPanel me...

 Si mund te krijoj nje Alias ne cPanel?

Domain aliases bejne faqen juaj te arritshem nga nje tjeter domain name. Per shembull, mundeni te...

 Si mund te krijoj email address ne cPanel?

Nga default, ju nuk keni llogari email krijuar kur blini një llogari hosting në Host.al. Për të...

 Unmetered Bandwidth tek serverat e dedikuar

Tek serverat e dedikuar ka nje shenim per Unmentered Bandwidth. Ky sherbim nenkupton qe ne nuk do...

 Cfare eshte dedicated server?

Një dedicated server, serveri i dedikuar ose shërbimi i menaxhuar i hosting është një lloj...

 Cfare eshte FTP edhe si mund te ngarkoj dokumentet qe kam?

FTP (File Transfer Protocol) është protokolli qe perdoret për të transferuar fotografi edhe...

 Cfare eshte VPS Hosting?

VPS hosting është një Virtual Private Server, dhe është një server i virtualizuar. Një hosting...

 Cfare eshte Web Hosting?

Web hosting është një shërbim hosting që lejon një përdorues (një individual, një organizatë ose...

 Cili eshte path-i i llogarise host te domainit tim ne cPanel

Duke qene se ne perdorim PLESK si Control Panel, konfigurimi i path-it nen te cilin ruhen...

 Pse me duhet hosting?

Nëse doni të krijoni nje faqe personale, blog apo edhe një faqe të plotë profesionale për...