Cfare ndodh nese nuk rinovoj domainin .al

Domainet .al te cilet nuk rinovohen brenda 30 diteve nga skadimi, kalohen te lire dhe mund te regjistrohen nga cdo aplikues tjeter.


AKEP eshte regjistri official per administrimin e domaineve .al


Neno 26.2 Kur emri i një domain-i mbyllet, kthehet brënda 30 (tridhjetë) ditëve kalendarike në gjendje të lirë dhe mund të regjistrohet nga një aplikant i ri.

  • 12 Për përdoruesit kjo ka qënë e dobishme
Ju ndihmoi kjo përgjigje?

Artikuj në lidhje me temën

Disa domaine te ndaluar per rregjistrim

Disa domaine te ndaluar per rregjistrim jane: Emra te kategorizuar Gjeopolitik...

Modifikimi i te dhenave te kontaktit te nje domaini .AL

Si mund te perditesoni te dhenat e domainit tuaj?   Ju mund te perditesoni te dhenat e domainit...

Si te rregjistroj nje domain

Per te rregjistruar nje domain klikoni tek menuja: Porosit...

Procedura e transferimit te nje domaini tek Host.al

Transferimet kryhen nepermjet AUTH_CODE. Kerkoni kodin tuaj te verifikimit prane regjistrarit...

Eshtë e mundur të regjistrohet një domain me dy akarakter .al?

Ne jemi shumë shpesh pyetur nëse është e mundur të regjistrohen domain me 2 karakter në zonën...