Te dhenat bankare ku duhet te bej pagesen

Pagesat preferohen te dergohen ne llogarite:

BANKA: Banka Kombctare Tregetare (BKT) 
NATIONAL COMMERCIAL BANK OF ALBANIA
SWIFT : NCBAALTX 
EMRI /NAME: HOST.AL SHPK 
IBAN EUR : AL9020511571003628CLPRCFEURS 
NR I LLOG/ACC NO: 507003628

Ju lutem sigurohuni qe derguesi te paguaje te gjitha komisionet e transfertes nese behet fjale per nje transferte nderbankare.

  • 18 Për përdoruesit kjo ka qënë e dobishme
Ju ndihmoi kjo përgjigje?

Artikuj në lidhje me temën

A mund te paguaj me PayPal?

Po mund te paguhet me PayPal per domaine dhe paketa te vogla hostimi. Per sherbime si Servera te...

Pajisja me fature tatimore model A4

Per cdo kliente qe ka bere nje pagase tek ne nepermjet bankes ose do te beje pagese, nese...

Pagesa me Western Union, Money Gram etc

Pagesat mund te behen dhe me Western Union e Money Gram. Per te dhenat e dergeses ju lutem na...

A mund te paguaj direkt me karte krediti

Aktualisht kemi pezulluar pagesen me karte krediti. Ne nje moment te dyte do rinovojme proceduren...

Kthimi i parave

Ne rregjistrimin e domaineve, kthimi i parave mbrapsht eshte i mundur deri ne castin qe kompania...