Kategoritë

Domain Names (25)

Pyetje në lidhje me domain

Email (4)

Problemet me e-mailin

Resellers (4)

Informacion per .al domain reseller API edhe WHMCS Modules

Transactions (9)

FAQs per transaktionet

Web Hosting (13)

Pyetje dhe pergjigje ne lidhje me konfigurimin e hostit

Artikujt më të kërkuar

 Koha qe duhet per regjistrimin e domain .al

Regjistrimi i domaineve .al është automatik, por duhet te bërë edhe nje hap akoma në nivelin e...

 Procedura e transferimit te nje domaini tek Host.al

Transferimet kryhen nepermjet AUTH_CODE. Kerkoni kodin tuaj te verifikimit prane regjistrarit...

 Si mund te rregjistroj nje domain .al

Domainet .al rregjistrohen nga AKEP, nje ent shteteror i ngarkuar per administrimin e domainit...

 Konfigurimi i Mozilla Thunderbird

Mbase te fillosh te besh setup llogarin email ne Thunderbird, eshte shume e rëndësishëm te mbash...

 Si te beni setup emailin ne Outlook 2013?

Mbase te fillosh te besh setup llogarin email ne Outlook 2013, eshte shume i rëndësishëm te mbash...