Artikuj

 Disa domaine te ndaluar per rregjistrim

Disa domaine te ndaluar per rregjistrim jane: Emra te kategorizuar Gjeopolitik...

 Si te rregjistroj nje domain

Per te rregjistruar nje domain klikoni tek menuja: Porosit...

 Si mund te rregjistroj nje domain .al

Domainet .al rregjistrohen nga AKEP, nje ent shteteror i ngarkuar per administrimin e domainit...

 Si funksionon whois Server

      Per te ndihmuar vizitoret e faqes sone, kemi mundesuar nje interface web per whois mbi...

 Eshtë e mundur të regjistrohet një domain me dy akarakter .al?

Ne jemi shumë shpesh pyetur nëse është e mundur të regjistrohen domain me 2 karakter në zonën...

 Koha qe duhet per regjistrimin e domain .al

Regjistrimi i domaineve .al është automatik, por duhet te bërë edhe nje hap akoma në nivelin e...

 Procedura e transferimit te nje domaini tek Host.al

Transferimet kryhen nepermjet AUTH_CODE. Kerkoni kodin tuaj te verifikimit prane regjistrarit...

 Cfare ndodh nese nuk rinovoj domainin .al

Domainet .al te cilet nuk rinovohen brenda 30 diteve nga skadimi, kalohen te lire dhe mund te...

 Which are the .al domains that cannot be registered

We quote below the regulation of the administration of names under al. (REGULATION - "For...