Procedura e transferimit te nje domaini tek Host.al

Transferimet kryhen nepermjet AUTH_CODE. Kerkoni kodin tuaj te verifikimit prane regjistrarit aktual dhe hapni nje bilete me kerkesen dhe ne do procedojme gjithcka me tej. Transferimi kushon 8 dhe transferimi nuk vjen me rinovim te domainit.
  • 104 Për përdoruesit kjo ka qënë e dobishme
Ju ndihmoi kjo përgjigje?

Artikuj në lidhje me temën

Si funksionon whois Server

      Per te ndihmuar vizitoret e faqes sone, kemi mundesuar nje interface web per whois mbi...

Si te rregjistroj nje domain

Per te rregjistruar nje domain klikoni tek menuja: Porosit...

Eshtë e mundur të regjistrohet një domain me dy akarakter .al?

Ne jemi shumë shpesh pyetur nëse është e mundur të regjistrohen domain me 2 karakter në zonën...

Disa domaine te ndaluar per rregjistrim

Disa domaine te ndaluar per rregjistrim jane: Emra te kategorizuar Gjeopolitik...

Cfare ndodh nese nuk rinovoj domainin .al

Domainet .al te cilet nuk rinovohen brenda 30 diteve nga skadimi, kalohen te lire dhe mund te...