Perditesim dataze per serverin linux18.host.al

Të nderuar klientë

Nesër në orën 06.00 me orën  e Tiranës do të kryejmë një përmirësim të Mariadb për serverin linux18.host.al. Koha e ndërprerjes së databazes është vlerësuar në 10-15 minuta.

Ju faleminderit shumë për mirëkuptimin!

Ekipi i Host.al

2dytë Mar 2023
Scheduled maintenance on Monday, October 31st at 3 PM UTC+2

Dear Customers,

We would like to inform you that we will be performing a scheduled maintenance on Monday, October 31st starting at 3 PM UTC+2
 
Maintenance will take about an hour and during that time your accounts at https://my.host.al will be unavailable. 

Sorry for any inconvenience and Thank you for your understanding!

27katërt Tet 2022
Maintenance Scheduled 1 September 2022 - From 5:00 - 6:00 CET

Dear clients, To improve security, your experience with the administration and managing of hosting packages, we will update two of our servers linux18.host.al and linux28.host.al in September 1st 2022, from 5:00 AM to 6:00 AM (CET). During this maintenance you might experience difficulties accessing your websites, emails and control panels. We ... Lexo më shumë »

20katërt Gush 2022
Host.al nuk do te pranoje me pagesa CASH

Të nderuar klientë dhe partnere, 

Ju informojmë se duke filluar nga data 20.06.2022 Host.al nuk do të pranojë më pagesa CASH. 

Ju tashmë keni mundësinë e pagesave me PayPal, pagesave me kartë krediti përmes 2Checkout dhe Transferta Bankare.

Faleminderit qe punoni me ne!
Ekipi i Host.al

18katërt Maj 2022
1 2 3