Host.al nuk do te pranoje me pagesa CASH

Të nderuar klientë dhe partnere, 

Ju informojmë se duke filluar nga data 20.06.2022 Host.al nuk do të pranojë më pagesa CASH. 

Ju tashmë keni mundësinë e pagesave me PayPal, pagesave me kartë krediti përmes 2Checkout dhe Transferta Bankare.

Faleminderit qe punoni me ne!
Ekipi i Host.al

18katërt Maj 2022