New Bank Accounts for the Wire and Bank Payment

Duke filluar nga data 10 Shtator 2018, ne do vendosim ne dispozicion te klienteve tane nje tjeter llogari bankare per te gjitha pagesat e sherbimeve te domaineve dhe hostimit. Shtimi i llogarise se re behet pas kerkesave te shume klienteve tane per pagesa nepermjet kesaj banke. Raiffeisen Bank eshte banka e dyte me e madhe ne Shqiperi.Qe sot ... לקריאה נוספת »

10 ספטמבר 2018