Artikuj

 A ekziston ndonje tarifë e besuar ose prani lokale i nevojshëm për .al domains?

Që nga Maji i vitit 2013, nuk ka më nevojë për një prani lokale dhe një tarifë të besuar për...

 A mundet secili të regjistrojë një .al emër domain?

Domainet .al mund të regjistrohen nga çdo entitet, kjo mund të jetë një individ ose një kompani....

 Cfare eshte kodi i transferimit?

Kodi i autorizimit është një numër që përdoret për transferimin e domain midis regjistrantave....

 Ka bllokim e Domain Transfer për .al domains?

Për fat të keq, Regjistri nuk ka implementuar 'Domain Transfer Lock' për domainet nën zonën...

 Ka domaine të kufizuara në zonën .al?

Regjistrimi i domaineve .al rregullohet sipas dokumentit të titulluar: "Për regjistrimin dhe...

 Politika e zgjidhjes së mosmarrëveshjeve për domainet .al

Lidhur me mosmarrëveshjet e domain .al, kanë kaluar tashmë në Periudhën e lindjes së diellit, një...

 Pse duhet te blej nje .al domain name?

Duke pasur një domain .al do t'ju lejojë të tregoni biznesin tuaj në këtë ekonomi në rritje, duke...

 Pse nameserverat nuk përditësohen menjëherë

Sa herë që bëhet një përditësim në serverin e emrave, ndryshimet nuk duken menjëherë....

 Renovime & Auto-Renovime

Përtëritja automatike lidhet me sistemin tonë të faturimit i cili do të publikoj një faturë të re...

 Rinovimi i domainit mbas 30 diteve te skadences

Për të parë nëse domainet që dispononi në host.al kanë skaduar apo jo, ju lutem logohuni në...

 Rregullat e Regjistrimit të Domainit per .al

Aplikuesi i një .al domain mund të jetë një entitet (person fizik, biznes ose organizatë tjetër)...

 Si mund ta transferoj domainin tim te Host.al

Domain qe jan nën zonën .al mund të transferohen me Kodin e Autorizimit të cilin mund ta merrni...

 Si mund te gjej kodin e Transferimit?

Domainet .al nuk kan statusin e Kyçjes së Transferimit, për arsye sigurie ne kemi mbyllur...

 Si mund të krijoj DNS records për një domain kur përdor DNS Management

Për të konfiguruar DNS Records, ndiqni udhëzimet e dhëna më poshtë: Hyni në llogarinë tuaj...

 Transferimet edhe rinovimi i domainit për transferimin

Gjatë transferimit të një emri domain, të dhënat në domenin duke përfshirë datën e skadimit nuk...