NUK PRANOHET aplikimi juaj per regjistrim e emrit te domainit: domainmax.al
 
Informacion: Domain-i per te cilin keni aplikuar konsiderohet si emer i rezervuar. Per momentin nuk mund te japim nje pergjigje perfundimtare por po ristrukturohen listat perkatese per emrat e rezervuar dhe te ndaluar. Per kete domain ju jeni te paret ne rradhe nese lejohet regjistrimi i tij.
 

NUK PRANOHET aplikimi juaj per regjistrim e emrit te domainit: passport.al , domini.al
 
Informacion: Domain name e kerkuar nga ju jane emra te rezervuar

Ju falenderojme per mirekuptimin

NUK PRANOHET aplikimi juaj per regjistrim e emrit te domainit: turn.al
 
Informacion: Domain-i per te cilin keni aplikuar eshte ne proces per nje tjeter subjekt.
 


Ju falenderojme per mirekuptimin
 
Me respekt

Host.alWednesday, April 27, 2011

« Back